Kablosuz Alarmlar

Nwutron NTA-GNA8540
•1 NETWORK Modülü ,1 GPRS Modülü ,1 GSM modülü
•1 adet kablosuz alarm paneli 
•1 adet dokunmatk tuş paneli 
•1 adet kablosuz pır dedektör &

Kablosuz Alarmlar

Kablosuz alarm sistemleri
 
Kablosuz alarm sistemleri, estetik nedenler ve kabloların çıkarabileceği farklı rahatsızlıkdan kaçınmak isteyen kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. Manyetik kontak ve hareket dedektörü gibi sensörlerin kablo ile alarm paneline bağlanması gerekmez. Kablosuz alarm sistemine eklenen tüm cihazlar sağlamlıkları ve uzun pil ömürleri sayesinde kullanıcılar tarafından endişe duyulmadan tercih edilebilir. 
 
Alarm sisteminin kablosuz olması sirenler, tuş takımının bulunduğu kontrol paneli ve telefon hattına enerji sağlanması gerekliliğini değiştirmeyeceği için bu cihazların enerji kablolamasının yapılması her halükarda gerekecektir.
 
Kablolu ve kablosuz alarm sistemleri fiyatları
 
Alarm sistemlerinin fiyatları genellikle güvenlik şirketleri tarafından evinizde yapılacak ücretsiz keşif sonrasında verilir. Onun dışında farklı güvenlik ve alarm şirketlerinin internet sitelerinden, çağrı merkezlerinden güncel kampanyalar hakkında bilgi alabilirsiniz. 
 
Kablosuz alarm sistemleri, genellikle kablolu alarm sistemlerine göre daha pahalı olmaktadır. Çok büyük fiyat farkları olmamakla birlikte, kablosuz alarm sistemi fiyatlarının daha yüksek olmasının sebebi kablosuz teknoloji kullanılmasıdır.
 

.

kablosuz alarm sistemi,karşıyaka kablosuz alarm sistemi,izmir kablosuz alarm sistemi,paradox kablosuz alarm sistemi,neutron smart home alarm sistemi,dsc kablosuz alarm,crow alarm